Vyhledávání


Sledování zásilky

Hemann na Facebooku

 

Poradna

Na vaše dotazy odpovídají odborníci

Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu

Historie dotazů

Vyber kategorii

Doporučujeme nejdříve podívat se na historii dotazů, je velmi pravděpodobné, že již byl zodpovězen podobný dotaz (na stejný zdravotní problém) jako je Váš – vlevo dole pod menu, v okně vyhledávání zadejte heslovitě (např. bolest nohou) Váš zdravotní problém nebo název našeho výrobku, objeví se odpověď.

Pokud chcete najít odpověď dle čísla ( je uvedeno vlevo nahoře u dotazu ), opakovaně se chcete podívat na již zadaný dotaz a odpověď z historie, můžete hledat v okně „ Historie dotazů – zobraz otázku č. „

Pokud chcete podrobnější informace nebo nebyla nalezena očekávaná odpověď, pak klikněte na Zde klikněte pro zadání Vašeho dotazu a napište nový dotaz ,popište svůj problém, odpověď obdržíte do několika dní.

5227 | Simona | 2016-09-05 20:49:54

Vážený pane doktore,
v roce 2012,mi byla v 38 letech odstraněna štítná žláza,Dg. tyreotoxikosa GB typu se středně závažnou endokrinní orbitopathií vlevo.Po operaci jsem byla několik měsíců v pořádku.V roce 2013 jsem začala mít levé oko opět vystouplé,v noci oko silně slzí a ucpává se mi levá nosní dírka.Ráno je oko nateklé a víčko a pod okem jakoby vyplněné vodou(přes den se vše vstřebá).V určitém úhlu,vidím dvojitě-někdy rozmazaně.Oční lékař mi nasadil Imuran a Prednison i kvůli zvýšeným hodnotám krevního odběru TRAK.Bohužel se můj stav nelepšil a v listopadu 2014 jsem byla přijata k bolu Solu-Medrolu pro myopatickou endokrinní orbitopatii vlevo a elevaci TRAK při autoimun thyroiditidě po TTE.Dále jsem brala Prednison,který byl po čase vyměněn za Medrol.Nyní jsem asi rok bez Imuranu a Medrolu i přesto,že TRAK má vyšší hodnoty.Oko není již tolik vystouplé,ale několikrát do měsíce mám noční ataky(již popisované)Prosím vás,zda by jste mi mohl poradit,jestli by byl pro mne z řady Hemann vhodný některý z výrobků.
Za radu předem děkuji Simona

Vážená paní Simono, bohužel nejsem endokrinolog, tak vzácný případ jako jste Vy jsem dosud nepotkal.V přírodě jsou byliny,které mají dobrý vliv na příznaky,které jste popsala.Z nabídky firmy, se kterou spolupracuji se jeví vhodný preparát Schizandra čínská (PILOT obchod.název).Poučení najdete na webu firmy. v úctě Dr Vydra --------

5226 | Ivana | 2016-09-05 10:46:13

Dobrý den,chci se zeptat zda může moje patnáctiletá dcera užívat Femigard II-hemostop silně krvácí,a poměrně často ji teče krev z nosu.Děkuji za odpoved

Vážená paní Ivano,
Vaše dcera užívat Femigard Haemostop může (max 6 dnů. Při krvácení z nosu použilte smotek nasáklý Femigaedem Hemostopem na 5 min( stačí).
V úctě Dr Vydra
 

5225 | Iva Svobodvá | 2016-08-31 15:18:20

Dobrý den,
ze stěru v krku mi vyšel streptokok, klebsiela v žaludku helicobacter.Nasazeny antibiotika po využívání se vratila bolest v krku a ta setrvává.
Děkuji za radu

Vážená paní Ivo,
vhodný preparát je VILCACORA tbl. Popis najdete na webu firmy.
v úctě Dr Vydra

 

5224 | Zdenka | 2016-08-31 15:17:25

Ještě upřením k mému dotazu níže, že manžel bere Selzink. A já trpím na chronické gynekologické záněty, kterých mě nikdo nedokáže zbavit. Děkuji

Vážená paní Zdenko, doporučuji pro Vás kombinaci Femigard byl.koncentrát.+ Yucca tbl Poučení na webu firmy Hemann.cz Pro Vašeho manžela koloidní zinek (viz internet) v úctě Dr Vydra

5223 | Zdenka | 2016-08-31 15:11:56

Dobrý den. Mám prosím dotaz: s manželem se již 6 let snažíme o dítě. Zatím bez jakéhokoliv uspěchu, žádné potraty apod. Máme problém s manželovými spermiemi - morfologie 1 procento (dobrá hodnota je 4 procenta), jinak všechny ostatní hodnoty spermia nad normál v pořádku. Já jsem absolutně v pořádku, sliznice ukázková, hormony, cyklus apod., jen mám teda strašně silnou menstruaci, ale nevím jestli to má na něco vliv. Je mi 34 let. Podstoupili jsme v červnu IVF, bohužel ET bez úspěchu a KET plánujeme na září nebo říjen. Můj dotaz je zda je možné manželovu chybu u spermijek nějak zlepšit ?? Podle doktorů je to nemožné, je mu 39 let,hodnoty té morfologie neustále klesají. Další můj dotaz se týká mě, zda mi pomohou nějaké preparáty, aby se zvýšila šance na udržení embrija po zavedení?? Jaká je minimální doba na braní preparátů, abyu to mělo účinek?? Když začnu co nejdříve bude to již koncem září účinkovat při KETu?? Nebo jak uplně vyřešit naši neplodnost podle lékařů, aby se nám to podařilo přirozeně?? Určitě hraje velkou i moje rohozená psychika neustále. Moc děkuji za odpověd.

Vážená paní Zdenko,
doporučuji Vám preparát FEMIGARD bylinný koncentrát spolu s ANTISTRESS bylinným koncentrátem. Pro Vašeho manžela koloidní zinek.Informace k Femigardu najdete na webu Hemann.cz. Informace o koloidním Zn na internetu.
v úctě Dr Vydra

 

5222 | Simona | 2016-08-29 16:48:43

Vážený pane doktore,
potřebovala bych radu,ohledně svého syna(15let, s diag.LMR,předčasná puberta,mnohoč.vrozené vývojové vady mozku,alergie-trávy,roztoči,prach).Poslední 3 měsíce je syn neklidný,vznětlivý,plačtivý...Zajímá mě,zda by byl vhodný pro syna, přírodní přípravek Anti stress a zda by se dal kombinovat s přípravkem Gvaranal elixír(syn má neustále chuť k jídlu) .Uvítám každou radu .
Děkuji za odpověď,s pozdravem Simona

Vážená paní Simono,
pro Vašeho synka by byla vhodná kombinace Antistress bylinný koncentrát a Pilot tb l( klanopraška čínská) Podrobnosti o nich najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra
 

5221 | Simona | 2016-08-29 14:31:01

Dobry den, chtěla bych vás poprosit o radu. S přítelem se snažíme o miminko. Šest let jsem brala antikoncepci. V prosinci 2014 jsem ji vysadila. Od té doby jsem menstuaci neměla pokud mi ji nevyvolali na gynekologii injekcí. Napsali mi utrogestan který když jsem brala měla jsem menstuaci v pořádku. Měla jsem ho brát 3 měsíce a jít znovu na kontrolu. Znovu mi dali injekci na vyvolání a napsali mi zase jiné prášky. Až po roce mi řekli ze u mě neprobíhá žádná ovulace a menstruace se také nedostaví pokud nebudu brát určitě léky. S přítelem se o miminko snažíme ale pořád nic a lékaři mi stále mění prášky. Proto bych chtěla poprosit o radu vás, jestli by jste mi něco doporučil. Předem děkuji za odpoved

Vážená paní Simono,
vhodný preparát pro danou situaci je FEMIGARD bylinný koncentrát a Gvaranal-lecitin tbl. Poučení o nich najdete na webových stránkách firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra

 

5220 | Eva | 2016-08-28 16:03:08

Vážený p. doktore,
moje dcera měla po prvním i druhém porodu 6 týdnů laktační psychozu.Nyní má za měsíc rodit a tak bych se chtěla zeptat, zdali by bylo vhodné zkusit Gvaranal.Nevím ale,jestli by to nemělo negativní vliv na miminko. A také jakou koncentraci by měla zvolit.
Za radu moc děkuji
Eva

Vážená paní Evo,
 Volte raději Antistress bylinný koncentrát. Poučení najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra

 

5219 | Daniela | 2016-08-22 12:56:38

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je-li možné užívat přípravek Fytofem současně s Femigardem I. Děkuji za odpověď. Daniela

Vážená paní Danielo,
nemám zkušenosti s Fytofemem. Za Femigard ručím
v úctě Dr Vydra
 

5218 | Markéta | 2016-08-16 08:29:31

Dobrý den,
u 4 leté dcerky bojuji půl roku s moluskami. Bylo nám doporučeno hlíva úsrřičná ( Multiimun ) a homeopatikum Dulcamara 9 ch 2 x 3 kuličky. Dále molusky strhávat, což se nám nedaří, takže jsem strhávání zamítla. Jen omývám Cytealem a jablečným octem, na noc molusky mažu Imazolem. S přípravky Hemann jsem měla vždycky dobré zkušenosti. Co by jste nám na boj s moluskami doporučil? A zmizí molusky za nějakou dobu sami nebo je to strhávání nutné? Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Vážená paní Markéto,
moluska jsou makrovirové infekty. Vhodná kombinace je Vilcacora tbl 2x2 denně a lokálně desinfekční gel (s aktivním stříbrem). Z homeopatik doporučuji Thuja 6 CH granule ( 5 pod jazyk večer).
v úctě Dr Vydra

 

5217 | Jitka V | 2016-08-14 13:26:40

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat s manželem se snažíme o miminko, ale bohužel se nám nedaří. Pan doktor mi předepsal clostilbegyt a utrogeston,ale zatím žádný výsledek. Chtěla jsem se zeptat zda bych mohla užívat k těmto lékům Váš femigard. Předem děkuji za radu Jitka

Vážená paní Jitko,
kombinace není vhodná. Chemické struktury brání vlivu Femigardu. Jmenované léky použijte až proběhne kúra tedy 12 týdnů.Může se stát,že otěhotníte již v průběhu základní kúry.
v úctě Dr Vydra
 

5215 | Ludmila Stará | 2016-08-13 21:04:25

Dobrý den, jsem po operaci - Carcinom prsu, za dva týdny mi začíná chemoterapie, mám předepsaných 8 sérií, poté biologickou léčbu a pak hormonální.
Objednala jsem si Vilcacoru - tablety, které začínám brát. Prosím o radu kolik denně a zda před jídlem mám těchto tablet brát. A zda je můžu brát i v době chemoterapie - které se velmi obávám.
Děkuji za odpověď a zdravím
Ludmila Stará

Vážená paní Ludmilo,
Vilcacora u této diagnosy se dávkuje 3x2 tbl denně. Vhodný doplněk je INULIN tbl 3x1 denně. Podrobnosti na webu firmy.
v úctě Dr Vydra

 

5213 | VERONIKA | 2016-08-11 12:00:34

ještě pro upřesnění k předchozímu dotazu - voda v koleni. Tatínek má artrózu a lečí se na vysoký krevní tlak.

*

5212 | VERONIKA | 2016-08-11 11:58:30

Dobrý den, tatínkovi se dělá voda v koleni. Prosím,co byste nám na to doporučil. Děkuji

Vážená paní Veroniko,
vhodná léčba je MSM tbl 2x2 tbl denně a Revmahem gel 2x denně vtírat. Léčba je dlouhodobá ( 4-5 týdnů. Nedá se to uspěchat).Informace o preparátech najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě dr Vydra

 

5211 | Tereza | 2016-08-10 12:27:10

Dobrý den pane doktore, loni v září mi zjistili cysty na vaječnících a nefunkční vejcovody, s operací jsem nesouhlasila. Od té doby užívám denně ječmen a chlorelu a cysty zmizely. Mám problémy s alergií, svědění očí a uší, ucpaný nos, v noci se budím, protože nemůžu dýchat pomalu ani pusou. Bylo mi řečeno, že problém je v ledvinách, začala jsem víc pít (2-3l denně) a dělat si vývar z ml.kopřiv na pročištění. Rýma trochu odezněla. Chtěla bych se Vás zeptat, zda to může spolu nějak souviset a co byste mi na to poradil? Děkuji Vám za pomoc, s pozdravem Tereza

Vážená paní Terezo,
vhodná kombinace pro potíže,které jste vyjmenovala je Antialergin tbl 3x1 tbl denně a Vilcacora tbl stejné dávkování. Podrobnosti najdete na webu firmy Hemann.cz
v úctě Dr Vydra


 

5210 | Lucie | 2016-08-09 21:55:29

Dobry den,chtela bych Vas moc poprosit o radu.Asi 2,5 roku po vysazeni HA me trapi postovulacni spineni(zacne vzdy 19.den cyklu a trva az do menstruace),cyklus trva vzdy 28dni. Nyni uzivam pripravek Femigard (dnes 29.den,3krat denne),cyklus se mi "rozhodil"tak,ze spineni zacalo jiz 14.den cyklu a trva doposud(dnes 29.den). Mohli byste mi prosim poradit?Dekuji
P.S. Z gynekologickeho hlediska je vse ok(hormonalni profil,USG ovarii).Uzivani gestagenu vubec nepomohlo.Moc dekuji predem za odpoved.

Vážená paní Lucie,
léčba Femigardem trvá 3 měsíce, v té době se mění biorytmus hormonálních sekrecí. Vyhodnotit stav je vhodné po 5-ti týdnech pravidelného braní. Femigard má složitější vlivy než třeba antibiotika.
v úctě Dr Vydra
 

5209 | Marie | 2016-08-07 08:06:17

Dobrý den, prosím o radu. Syn měl rakovinu tlustého střeva. Nádor byl vyoperován, následovalala chemoterapie. Asi rok bylo vše vpořádku, ale nyní se objevily metastázy na kostech. Znovu dojíždí na chemoterapie. Můžete poradit, čím je možné tuto léčbu podpořit (zastavit rakovinu nebo alespoň zmírnit vedlejší účinky chemoterapie)? Děkuji za odpověď.

Vážená paní Marie,
podpůrnou léčbou může být VILCACORA tbl (2x2 denně) a Inulin tbl 3x1 denně.
V úctě Dr Vydra

 

5208 | Mariie | 2016-08-06 14:31:34

Dobrý den,
mám trochu zvýšený kreatinin 154),beru Erynorm 50mg 1tbl.denně, sníženě pojídám bílkoviny asi 60gr/den,toto vše asi tak 15let.Nosím zdravotní dokolenky denně.V posledních 4 měsících jsem si všimla,že zapomenu drobnůstky z praktic.života a chtěla bych začít s Gynko biloba 120mg/den.Prosím o radu,zda nebude škodit Gynko mým ledvinám, a jak dlouho bych ho měla pít(2-3 měsíce,a pak pauzu=jak dlouze pauza-měsíc,dva,mohu zase opakovat 3 měsíce Gynko?) Děkují za radu.Dříve mi Gynko pomáhal (před asi 15.ti, pak před 10ti lety,nyní jsem měla pauzu,z obav o své ledviny.)Děkují velice za radu.S úctou Marie.

Vážená paní Marie,
Ginkgo na ledviny negativní vliv nemá! Cykly se mají střídat po dvou měsících (pausy)
V úctě Dr Vydra

 

5207 | Michal | 2016-08-06 13:22:41

Dobrý den, pane doktore. Jsem po onkologické léčbě rakoviny tlustého střeva. Mohl byste mi prosím doporučit přípravek k prevenci relapsu? Předpokládám, že vhodná je Vilcacora. Je možné ji užívat trvale 3x denně? Děkuji. Michal

Vážený pane Michale,použití Vilcacory je správné
v úctě Dr Vydra

 

5206 | Tomáš Gyüre | 2016-08-05 18:47:23

Dobrý den pane doktore,měl bych dotaz,už jste nám radil z mojí neplodností,doporučil jste mi Vilcacora tablety a Koloidní zinek.Dobral jsem to a obědnal na Spermiogram. Výsledek vynikající oproti předešlému,jen spermie jsou pomalejší.Tak mi doporučily Vitamín E400mg a EnergyMan.Beru to cca měsíc.Co by jste mi doporučil Vy? Mnohokrá děkuji Tomáš

Vážený pane Tomáši,
zopakujte cyklus s koloidem po 2 měsících, pak již nebudete hypervitaminisaci potřebovat.
v úctě Dr Vydra

 

starší:123456789101112

pomocí pRSo 3.03 pro HEMANN s.r.o. vyrobilo MrijaStudio 2009